Asimina's Blog

Συνταγή γαριδομακαρονάδας με Pella’s Delicacies

Υλικά

  • 500 γρ. λιγκουίνι
  • 1 βάζο έτοιμης σάλτσας τομάτας «Pella’s Delicacies» της αρεσκείας σας
  • 12-15 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο + επιπλέον για το σερβίρισμα
  • 3 κλαδάκια φρέσκια δενδρολίβανο (μόνο τα φύλλα)
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, κομμένο σε ροδέλες
  • ¼ κ.γ. πιπέρι

Pella’s Delicacies έτοιμη σάλτσα Βασιλικός 360γρ.

2,90
Ζουμερές ντομάτες αναμειγνύονται με μυρωδάτο βασιλικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πολλά ακόμη αγνά υλικά, δημιουργώντας μια απλή αλλά πεντανόστιμη σάλτσα που θα αναδείξει κάθε πιάτο με την ξεχωριστή γεύση και το έντονο άρωμά της. Η σάλτσα τομάτας με βασιλικό αντικαθιστά την απλή σάλτσα τομάτας, δίνοντας περισσότερο ενδιαφέρον σε όλα τα κοκκινιστά και λαδερά σου πιάτα. Αποτελεί εξαιρετική βάση για νόστιμες πίτσες, ενώ χρειάζεται μόνο ζέσταμα για να απλωθεί πάνω από μια μακαρονάδα και να δημιουργήσει το απόλυτο comfort food.

Pella’s Delicacies έτοιμη σάλτσα Ελιά & Κάπαρη 360γρ.

2,90
Κάπαρη, ελιές καλαμών και φρέσκες ντομάτες δημιουργούν μια σάλτσα με μεσογειακό ταμπεραμέντο και ακαταμάχητη γεύση. Χωρίς συντηρητικά, ρυθμιστές οξύτητας, χρωστικές ή αρωματικές ύλες, αυτή η σάλτσα τομάτας με ελιά και κάπαρη θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη δοκιμή. Ζέστανέ την για να συνοδεύσεις τα ζυμαρικά σου ή πρόσθεσέ την σε μαγειρευτά, λαδερά και κοκκινιστά και άσε τα αρώματα του θυμαριού, του σκόρδου και του μαϊντανού να δώσουν ακόμα περισσότερη νοστιμιά στα πιάτα σου.

Pella’s Delicacies έτοιμη σάλτσα Μανιτάρι 360γρ.

2,90
Μανιτάρια εκλεκτής ποιότητας, φρέσκες ντομάτες και υπέροχα αρώματα από θυμάρι και σκόρδο δημιουργούν μια μοναδική σάλτσα τομάτας με πλούσια «σπιτική» γεύση. Η σάλτσα τομάτας με μανιτάρι παρασκευάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή για ένα εύγευστο αποτέλεσμα που αντικαθιστά εύκολα την απλή σάλτσα τομάτας. Χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά ζέσταμα και είναι έτοιμη να συνοδεύσει τα ζυμαρικά σου, ενώ μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε λαδερά, όσπρια, κοκκινιστά αλλά και ως βάση στην πίτσα.
Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ολόκληρη τη σκελίδα του σκόρδου για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα τομάτας «Pella’s Delicacies» της αρεσκείας μας και παράλληλα προσθέουμε το δενδρολίβανο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και, αν θέλουμε, τα πασπαλίζουμε με καβουρντισμένο κουκουνάρι και το επιπλέον ελαιόλαδο.

Tip

Το συγκεκριμένο πιάτο μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε είδος ζυμαρικών.



Πηγή: https://www.pellasdelicacies.com/συνταγή-για-πεντανόστιμη-γαριδομακα/

ΝΤΕΛΙΝΑ Λιγκουίνι 500γρ.

1,30
Σπιτικά ζυμαρικά Κρήτης απο διαλεχτά σκληρά σιτάρια.

Βότανα - Μπαχαρικά (64)

Ζυμαρικά (140)

Ελαιόλαδο - Ελιές (4)